Tuesday, 30 September 2014

BLOG INI MENGISAHKAN APA YANG AKU KERJAKAN....

BLOG INI MENGISAHKAN APA YANG AKU KERJAKAN....

Wah bunyinya macam serius jea...wahahaha...bukan apa aku taknaklah blog yang aku bina nie bercampur aduk dengan benda lain...blog nie aku jadikan sebagai website aku bagi memudahkan client aku melihat apa yang aku buat...sebagai freelancer pereka grafik dan fotografi aku kenalah buat blog nie.

Kalau di ikutkan hasil kerja aku dalam bidang grafik nie memanglah banyak tapi dah tua nielah baru nak berjinak dengan blog nie..tapi tak salah pun..janji buat..

hehehe..


No comments:

Post a Comment

IRON PROMOTION COUNTER

IRON PROMOTION COUNTER Jika kita involve sesuatu event, pertama sekali mesti kita fikir kesukaran yang akan timbul.. * Banyak fly...